Полезно Футбол 

Сигурни ли са онлайн залозите?

Говорейки за сигурност при онлайн залозите, трябва да споменем, че тя зависи от букмейкъра, който предлага даден сайт. Под сигурност се разбира защита на лични данни, редовно изплащане на печалби, липса на лимит на акаунти и превенция срещу хакерски атаки. Ако залагате в добър и известен сайт, не би трябвало да имате никакви проблеми относно по-горе посочените фактори.

Не са малко тези, които се питат как се осигурява сигурността в сайтовете за залагане на спорт и казино. Да, не всеки потребител има техническа грамотност, така че е добре да му бъде обяснено по какъв начин е защитен от некоректно поведение, пробиви в системата и други подобни. По този повод Efbet 365 публикува статия, в която ще се дава по-подробна и детайлна информация.

Регистрация и верификация при онлайн букмейкъри

Всеки онлайн букмейкър предлага на потребителите си регистрационна форма за попълване. В нея се пишат личните данни на собственика на сметката. Данните се взимат от личната карта на клиента и представляват три имена, единен граждански номер, адресна регистрация, телефонен номер за контакти, имейл адрес и други подробности относно новорегистрирания играч.

Верификацията на клиентска сметка представлява процес, при който се изисква изпращане на копие от личния документ на потребителя. Дадената компания ще провери, дали данните от документа съвпадат с тези, които сте вписали по време на регистрацията. Ако всичко е точно, няма да имате проблем със залозите. В случай, че не сте одобрен, няма да може да вземете спечелените пари от игрите. Това е много важен момент, който трябва да имате предвид.

В повечето интернет платформи за залагане на спорт и хазарт, присъства информация относно съхранението на личните данни. С последните може да разполага само букмейкърът, който ще г използва при изплащането на печалби, промоцията на нови услуги и важни сведения за потребителите. Връзките към сайтовете са криптирани и напълно защитени от пробиви.

Банковите Ви сметки, дебитните и кредитни карти и интернет портфейлите, които използвате за депозит или прибиране на печалби, също са добре защитени и нямате повод за притеснение. Правим уговорката, че това важи за лицензираните хазартни фирми в България – Bet365, Palmsbet, Winbet и Efbet. Не можем да твърдим със сигурност, че написаното важи и за другите букмейкъри.

Как онлайн букмейкърите се борят с некоректни клиенти?

Редовните нарушения на правилата в онлайн платформите за залагане на спорт и хазарт, води до лимитиране на потребителски акаунти. С други думи, ако не сте прочели условията за използване на даден сайт за залагания, и се опитвате да манипулирате системата по някакъв начин, ще бъдете наказани. Наказанията биват най-различни видове. От пълно лимитиране на акаунта до частично блокиране на сметката. Какво ще бъде наказанието, зависи от вида на провинението.

Немалко хора се опитват да вкарват фалшиви данни при регистрация на сметки в сайтовете. Това се прави от непълнолетни лица, които искат да залагат. Тази измама ще бъде хваната лесно, тъй като се минава процедурата по верифициране на акаунта. Ако тя не бъде направена, ще последва моментално ограничение на профила, а може да се стигне и до неговото пълно изтриване.

Други пък се опитват да правят по няколко акаунта на едно и също име и от един и същи компютър. И тази постъпка няма да бъде толериране, тъй че не се пробвайте да го правите. Самата система засича IP-тата на устройствата, сравнява данните, изисква верификация и въобще прави всичко, за да не допусне никакъв вид нередности. По този начин се защитават нормалните потребители от злоупотреби, източване на средства, кражба на данни и прочие вредни неща.

Общо взето можем да кажем, че съвременните букмейкъри предлагащи сайтове в нета, са наистина добре защитени и е изключително трудно, да не кажем невъзможно да бъдат пробити. Играйте по правилата и се наслаждавайте на този вид забавления, без да правите опити за нелегални действия. Последните ще бъдат засечени и наказани с цялата строгост на закона.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »