Новини 

ГДБОП нахлу в офисите на БФС : Има задържани

Офисите на Българския футболен съюз в Бояна бяха посетени преди минути от специализирани части на ГДБОП, сподели  Sportal.bg. 30 униформени служители на службата влязоха в сградата на БФС. Достъпът на медиите е ограничен и започва проверка. Както е известно по-рано днес Борислав Михайлов подаде оставка като президент на Футболния съюз.

Петима служители на Българския футболен съюз са изведени арестувани от базата в Бояна след продължилите близо два часа обиски там,пък твърди TrafficNews. По същото време вървят обиски и в централата на БФС на столичната улица „Иван Асен II“. Всички входове на двата адреса са блокирани, а оттам се изнасят документи, видя екипът ни.

Антимафиотите нахлуха в имотите на футболния съюз в ранния следобед, малко след като шефът на БФС Борислав Михайлов обяви, че подава оставка в отговор на призива на премиера Бойко Борисов след расисткия скандал на снощния мач на националите ни срещу Англия.

Жандармерия и полиция също участваха в акцията. Бариерата на централния вход в „Бояна“ беше спусната, като не се допускат медии. Претърсванията са срещу съдийската комисия за съмнение за корупция и уреждане на мачове.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »