Новини 

Балъков : Ние нямаме проблем с расизма

 

Селекционерът на България Красимир Балъков говори на официална пресконсференция преди утрешния сблъсък с Англия на стадион „Васил Левски“.

Балъков заяви, че се надява тимът ни да успее да се противопостави на „трите лъва“. Бала е на мнение, че едно от най-важните неща, които могат да ни донесат успех, е да спрем динамиката на съперника.

Наставникът призна, че не се чувства добре от факта, че вече десет мача тимът ни е без победа, но не отделя голямо внимание на личното си състояние по този въпрос.

“След последната тренировка ще избистрим състава. Ще има промени при всички положения. Англичаните са един от най-силните отбори в света, но всеки има слаби места. Трябва да им спрем динамиката им и да се възползваме от нашата. Възможно е да използваме Десподов, но и други хора също. Не се чувствам добре, че толкова много мачове нямаме победа, но това няма значение как се чувствам аз. Ние се готвим за март месец, когато ще са плейофите през Лигата на Нациите.

Балъков отказа да коментира нашироко опасенията на англичаните за расистки проблеми по време на утрешния двубой. Краси сподели, че това не е негова тема и предпочита да се съсредоточи върху спортно-техническите аспекти на срещата.

“Ние нямаме проблеми с расизма. Може би вие англичаните имате, щом толкова се коментира. Дано утре да стане празник за всички хора, които дойдат на стадиона и да няма никакви проблеми”, каза Балъков.S

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »