Англия Трансфери 

Danny Rose иска да напусне Тотнъм

Дани Роуз иска да напусне Тотнъм – това сподели неотдавна той в интервю.

Изглежда, че играчът иска да напусне клуба, за да спечели повече пари другаде. Той е целта за трансфера на Манчестър Юнайтед, но играча не казва дали има контакти с него за привличане, или не.

Все пак всичко, което каза в това интервю, изглежда предполага, че иска да продължи. Това откровение дойде неочаквано. Въпреки това изглежда, че има две основни причини, поради които иска да напусне северен Лондон.

Първата причина е съвсем ясно пари. Той отрича, че става дума за пари. Роуз обаче се е заявявал в интервюто, че знае своята стойност и ще се погрижи да получи това, което си струва. Това звучи така, сякаш той чувства, че не му е платено това, което смята, че заслужава.

Втората причина е, че той смята, че Тотнъм не напредва. По-късно в интервюто, неговата неудовлетвореност от липсата на подписки е съвсем ясна и той иска да спечели трофеи, което е достатъчно справедливо, тъй като Спърс не са направили нищо, за да продължат напред това лято.

Въпреки безпокойството си по отношение на Спърс, който се движи напред, пълният гръб е глупаво, за да изрази своите възгледи по такъв невероятно отворен начин. Ако не искаше да се движи, нямаше да направи толкова спорно интервю.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »