Полезно Съвети 

Betfair предложи нова игра „Златни Голове“

Един от букмейкърите, които не престават да предлагат нови изненади за потребителите е Betfair, който наскоро пусна новата си игра „Златни голове“ в сайта си. В нея играчите се борят за джакпот от €250,000 като условието е да познаят първите голмайстори за всички мачове в даден кръг. Повече за промоциите на компанията може да прочетете в Prognozibg.com. Нашата задача е да бъдете в течение на случващото се при различните букмейкърски къщи в България.

1.Какво представлява играта „Златни голове“?

В състезанието на Betfair участниците прогнозират кои ще са първите голмайстори в различните кръгове от Висшата лига на Англия за сезон 2017/2018 година. В случай, че повече от един играч познае голмайсторите за кръга в „Златни голове“, то наградата се разпределя по равно. Ако участниците не познаят всички автори на голове в кръга, ще има утешителна награда от €2500 за този, който има най-голям брой познати голмайстори в двубоите.

След края на мачовете от всички кръгове във Висшата лига играчът познал най-много голмайстори през цялото време също ще получи награда от €2500. Ако има повече играчи с еднакъв брой познати голмайстори наградата отново ще се раздели между участниците.

Прогнозите на потребителите трябва да се дадат най-малко пет минути преди старта на първата среща от кръга. След започване на състезанието нямате да правите промени по вече прогнозираните голмайстори. Това са основната част от правилата на „Златни голове“.

Ако селектираният от вас състезател не вземе участие в мача от кръга можете да се борите за седмичното възнаграждение от 2500 Евро, но не и за джакпота, който се дава на седмица. За това се препоръчва да се запознаете добре със стартовите състави на отборите преди започване на кръга, така че да имате по-голям шанс за спечелване на седмичния джакпот.

При положение, че даден мач е отложен или прекратен преди изтичането на 90 минути, прогнозите ви се считат за невалидни. Ако четири или по-малък брой срещи се играят от съответния кръг, то джакпота за тази седмица отпада. Най-малко четири мача трябва да бъдат изиграни, за да се активира наградният фонд. В други ситуации джакпотът е невалиден.

2.Какви са условията за участие в „Златни голове“?

Всеки пълнолетен участник, който има регистрация в Betfair може да се възползва от новата промоция „Златни голове“. Ако нямате акаунт в сайта просто отворете такъв попълвайки регистрационната форма по съответния ред. Не е нужно да правите отделна регистрация, за да играете в „Златни голове“ или да изпълнявате някакви различни и специални условия.

Взимането на участие в играта е напълно безплатно и изисква да имате открита сметка в Betfair създавайки профил. При повече от една открита сметка на един играч, акаунтът ще бъде затворен. За всички кръгове клиентите имат право на една – единствена прогноза.

3.Къде да откриете повече информация за състезанието?

В сайта на Betfair има специален раздел „Златни голове“, където ще намерите цялата информация за играта, както и пълните правила и условия към нея. Там са публикувани и отговори на най-често задаваните въпроси от страна на потребителите. За тези, които не могат да намерят своето питане, могат да се обърнат към поддръжката, която ще разреши всичките им проблеми. За целта просто използвайте помощния център предложен в уебсайта на букито.

4.Защо Betfair пуснаха тази игра?

Betfair се стреми да повишава интереса на играчите като пуска страхотни промоции и игри. Това е един от букмейкърите, които привличат вниманието към себе си с високи бонуси и оферти. Играта „Златни голове“ е просто още един от начините компанията да бъде твърд конкурент на останалите сайтове в нишата. Разбира се, не бива да забравяме, че точно това състезание дава много апетитни награди и възможност да се борите за големия джакпот.

В бъдеще време можем да се надяваме и на други подобни игри. На  този етап компанията ви предоставя възможността да проверите спортните си умения познавайки голмайсторите в най-интересните битки на зеления килим. Състезанието е интересно и емоционално изживяване.

5.В обобщение

Ние можем да кажем само хубави неща за играта „Златни голове“ на Betfair. От написаното в този материал стана ясно, че букмейкърът дава сериозна заявка да стане един от най-добрите в класацията на хазартните сайтове. В платформата за спортни залагания ще намерите още любопитни бонуси, а за да получите информация за тях посетете http://prognozibg.com/ и прочетете ревюто за едноименния сайт. При всички положения има какво да видите и научите.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »