Полезно 

1xBet блести с множество опции за футболни залози

Едва ли някой може да отрече, че точно 1xBet предоставя огромно разнообразие от опции за спортни залагания. Това е един от букмейкърските сайтове с най-много пазари за футбол, баскетбол, тенис, хокей и други. За пълна информация влезте в Efirbet.com и прочетете тази статия докрай, за да научите повече за възможностите на руския уебсайт за залози.

Ако обърнете внимание на пазарите в 1xBet ще стигнете до извода, че те са дори повече от другите познати сайтове. Имате над 100 опции за залагане на футбол и още два пъти по толкова на другите спортове. Освен залог за краен резултат ще можете да избирате кой пръв ще вкара гол, точен резултат на мача, брой ъглови удари, печеливш отбор в класирането и т.н.

1.Какви са опциите за футболни залози в 1хБет?

В случай, че си падате по футболни залози, то ще имате на разположение много опции, с чиято помощ ще подобрите шансовете си за печалба. Стандартните предложения са да заложите за това кой от двата отбора ще спечели, като поставите знак 1, Х или 2. Другият вариант, който присъства в много сайтове за залагания е двоен шанс. Играчът предвижда два знак 1Х, 2Х или 12 за крайни победители или равенство. Тук обикновено коефициентите са по-ниски.

Останалите възможности пред привържениците на залаганията са най-разнообразни. Присъства стандартен и азиатски хендикап, които можете да изберете. Също така имате опция да предвидите под и над колко гола ще завършат двете полувремена. За по-опитните играчи се предвижда прогнозирането на точния резултат, а коефициентите скачат рязко нагоре.

Присъства и добре познатата функция за затваряне на залога позната още като Cash Out. С нея ще можете да спечелите повече пари при добър развои на мачовете или да сведете загубата до минимум. Затварянето на залога е достъпно за повечето футболни срещи на живо.

2.Мобилни залози и функционалности

Футболните залози от 1xBet стават още по-достъпни благодарение на мобилните опции, които букмейкърът е предоставил за потребителите. Последните могат да играят в мобилната версия влизайки през браузъра на устройството си или да свалят апликация за операционни системи Android и iOS. Достъпът до всички възможни пазари се извършва лесно през вашия телефон или таблет. От главната страница на сайта можете да свалите мобилното приложение.

Мобилните възможности на 1xBet са повече от големи. Клиентите получават известия на устройствата си за всичко ново от компанията. Така играчите са информирани за всяка актуална промоция, повишаване на коефициентите и друго свързано с футболната игра. Нотификациите са иновация в мобилните залози и руският букмейкър не остава по-назад от конкурентите си.

Няма значение дали използвате смартфон, лаптоп, таблет, или айфон. Приложенията вървят на всички устройства, като за някои са качени специални ръководства за инсталация. Просто ги прочетете и ще активирате апликацията, без да имате никакви проблеми с нея.

3.Предлагат ли се бонуси и промоции?

Да, в уебсайта на 1хБет ще може да видите раздел „Промоции“, където да се запознаете с всички оферти на компанията. В момента за футбол и други спортове се предлага бонусът „Сряда X2”, чрез който може да грабнете 100% от направения депозит. Букмейкърът постоянно пуска такива бонуси, така че ви съветваме да ги следите, за да бъдете в час със случващото се.

Естествено присъстват и промоции за други игри, та даже и лотария, от която да печелите в реално време. Общо взето в сайта изненадите не свършват, а от това печели само и единствено крайният клиент. Интерес предизвикват всички предложения, понеже печалбите от тях могат да стигнат до небето. Това е още една положителна черта на 1хБет, която трябва да запомните.

4.Какво е мнението ни за коефициентите?

Ами 1xBet са сред компаниите предлагащи футболни залози с най-високите коефициенти. Има дори дни, в които букмейкърът завишава стойностите, като по този начин привлича вниманието върху себе си. Обикновено потребителите биват известявани за завишените коефициенти в пощенската кутия на профила си или в менюто на мобилното си устройство.

Именно със стабилните си и постоянни коефициенти фирмата от Русия е конкурентоспособна на останалите в бранша. Да се надяваме, че в бъдеще време цифрите ще растат нагоре и играчите ще могат да печелят още повече от богатството на пазари и опции за залагане.

5.В обобщение

За да разберете за всичките опции на 1xBet ви предлагаме да насочите вниманието си към уебсайта Efirbet.com, в който присъства професионално ревю за букмейкъра. Ние можем да заключим, че с разнообразните си опции футболните залози тук стават все по-харесвани и предпочитани от потребителите. Надяваме се, че тази добра тенденция ще продължи.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »