Полезно 

Winbet предложи нови виртуални спортове

В последно време букмейкърите, които предлагат онлайн залози, насочват вниманието на потребителите към виртуалните спортове. Обикновено клиентите могат да залагат на компютърно генерирани събития като футбол, конни надбягвания, надпревари с кучета и тенис. Ето, че и Winbet пуснаха в сайта си виртуални спортни събития за потребителите.

Ако искате да видите пълно ревю за Winbet можете да посетите сайта на Betenemy.com, в който се намира пълната информация за хазартната компания. Но сега нека разгледаме какви нови виртуални спортове предлага едноименния букмейкър, и с какво може да се забавлявате.

1.Виртуален футбол

В много от платформите за онлайн залагания присъства виртуалният футбол. Winbet не правят изключение и предлагат на потребителите си да залагат на мачове от различни първенства в реално време. Графиката и звука са на много добро ниво, а срещите са оспорвани и интересни, така сякаш става въпрос за истински мачове, а не електронни двубои. Добро впечатление правят и коефициентите, защото почти не се различават от тези при реалните срещи.

2.Виртуални конни надбягвания

Виртуалните конни надбягвания са едно прекрасно емоционално изживяване за играчите. Те могат да си изберат любим кон, на който да заложат като на тяхно разположение се предлагат различни пазари. Клиентът решава дали да заложи на твърд победител, или кой ще се класира втори и трети. Общо взето всичко е направено на ниво и участниците в залозите се чувстват напълно удовлетворени от играта. Разбира се, коефициентите си заслужават вниманието ви.

3.Виртуални надбягвания с кучета
Супер атрактивна игра, която се радва на голям интерес. Избирате номера на кучето, което мислите, че ще спечели и играете. Шансът да загубите е голям, но ако спечелите може да приберете солидна печалба заради високите коефициенти. На разположение имате всякакви опции за залагане от сорта на победител, последните 5 финиширали и други подобни.

4.Виртуални надпревари с автомобили

Winbet е един от малкото лицензирани сайтове за залози, които предлагат виртуални надпревари с автомобили. Играчът може да посочи кой състезател ще спечели надпреварата или кой ще финишира последен. Също така може да се заложи дали даден пилот ще завърши сред първите три в състезанието. Опциите са много, а печалбите повече от съблазнителни.

5.Виртуален тенис на маса

Най-често виртуалният тенис в сайтовете за залози е на корт. Тук в Winbet обаче присъства не по-малко атрактивният тенис на маса, на който можете да залагате. Всеки ден се провеждат срещи, така че няма да скучаете. Графиката на мачовете е отлична и доближава играчите до истинското тенис шоу. Ако си падате по този спорт и искате да се пробвате сте добре дошли.

Виртуална стрелба с лък

Букмейкърът предоставя и виртуална стрелба с лък. В нея залагате кой от двамата състезатели ще има по-добър резултат стреляйки в мишената. Това е нова игра, която трудно може да се види на друго място в България. Естествено, очакваме, че конкуренцията ще реагира като постави този виртуален спорт в секциите си. Тръпката от събитието обаче е наистина голяма.

6.Какво е важно да знаем за виртуалните спортове?

Не си мислете, че виртуалните спортове са скалъпени, за да ви вземат парите. Абсолютно всички мачове се генерират на случаен принцип и развръзката им може да бъде буквално всякаква. В тези игри също има фаворити и аутсайдери, но това не означава липса на изненади. Минусът на виртуалните спортове е, че те не подлежат на логика и анализи. Няма как да чуете по новините кои са контузените и наказани играчи, нито пък какво мислят треньорите за тимовете.

Предимството на виртуалните спортове се крие в тяхното провеждане. Такива състезания има винаги, когато отворите букмейкърския сайт. В колкото и часа да влезете все ще има събитие, на което да залагате. Така например, ако искате да играете някой мач нощно време просто влизате в акаунта си, отивате на раздел „Виртуални“ и виждате какви събития се предлагат.

Освен в Winbet с виртуални спортове могат да се похвалят Efbet, Bet365, 1xBet и други. Всеки сайт има свои собствени спортове, но навсякъде присъства футболът. Клиентът решава ще заложи ли според коефициентите и събитията. Ако искате да имате по-голям шанс с игрите е желателно да ги наблюдавате през цялото време. Това е начинът да разберете кой е номер 1.

7.В обобщение

Winbet не изневери на добрите практики в спортните залози и пусна виртуални спортове. За всички тях може да четете в Betenemy, за да се запознаете с правилата на игрите, наличните пазари и предложенията на букмейкъра. Бъдете умерени в залаганията и постигнете големи успехи. Забавлението с виртуалните спортове е гарантирано, така че вие сте на ход.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »